![]() |
Adet Ağrılarına Bitkisel Çözüm |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Adet Ağrılarına Bitkisel ÇözümAdet Ağrılarına Bitkisel Çözüm KANTARON: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() Kantaron toz halinde günde 0 ![]() ![]() YARPUZ-FİLİSKİN: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() Yarpuz yağından günde 2-10 damla şekerle alınır ![]() HAVUÇ TOHUMU: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() Havuç tohumu toz haline getiri lir ![]() ![]() KEKİK: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() Kekik toz halinde günde 3 defa 1-4 gr içilir ![]() MAYDANOZ TOHUMU: 1 bar dak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇÖREKOTU TOHUMU: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() Çörekotu tohumu toz halinde günde 3 çay kaşığı içilir (Ballada yenilebilir) ![]() ÜZERLİK TOHUMU: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() SARI SABIR: Sarı sabır hap halinde günde 0 ![]() ![]() ÇÖVEN KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() BİBER: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biber ![]() ![]() ![]() ![]() KAFESLİ SAPSIZ DİKEN: 1 bar dak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() LABADA TOHUMU: Labadanın taze yeşil tohumu kaynatılır ![]() ![]() ALIÇ-YEMlŞEN: 1 bardak kay nar suya ![]() ![]() ![]() ![]() 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() ANDIZ OTU KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() Andız otu kökleri toz haline getirilir ![]() ![]() ŞAKAYIK KÖKÜ: 1 bardak kay nar suya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SİKLAMEN SOĞANI: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() GÜNLÜK: Günde 1-4 gr hap ha linde yutulur ![]() ZERAVENT KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kökler toz haline getirilir ![]() ![]() KEDİ OTU KÖKÜ: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() EŞEK MARULU: Acı marul yaprakları sirke ile yenilir ![]() ![]() ![]() MÜRRÜSAFI: Günde 0 ![]() ![]() SAFRAN: Safran toz halinde 1 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÜVEZ MEYVESİ: Taze üvez meyvelerinden yenilir ![]() DUVAR SARMAŞIĞI: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() KARA TOPALAK: 1 bardak kay nar suya ![]() ![]() ![]() Taze yumrular yenilir ![]() İBLİS ARPA OTU: İblis arpa otu tohumları kaynatılır ![]() ![]() ASPİR TOHUMU: 1 bardak su ya ![]() ![]() ![]() ![]() ASPİR ÇİÇEĞİ: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() SU YONCASI: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() SU ZAMBAĞI: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() TERE-SU TERESİ: Taze bitki sı kılır ![]() ![]() 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TARHUN: 1 bardak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() TAVŞANCIL OTU: 1 bardak kay nar suya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() TIBBİ KOKULU YONCA: 1 bar dak kaynar suya ![]() ![]() ![]() ![]() BİBERİYE: 1 bardak suya ![]() ![]() ![]() ![]() SOĞAN KABUĞU: Kuru soğanın kabuğu kaynatılıp içilir ![]() KOKULU YONCA: Kokulu yonca yaprakları veya tohumu toz haline getirilir ![]() ![]() AĞAÇ YOSUNU: Ağaç yosunu kaynatılır ![]() ![]() FRENK İNCİRİ (KAYNANA Dİ Lİ): Frenk inciri meyve olarak yenilir ![]() TARÇIN: Günde birkaç defa ya rım çay kaşığı tarçın şekerle yeni lir veya su ile içilir ![]() SEDEF OTU: Sedef otu çiçekli dalları toz haline getirilir ![]() ![]() ![]() ![]() Günlük doz 0 ![]() ![]() KARA ARDIÇ YAPRAĞI: Kara ardıç yaprağı toz haline getirilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() KANARYA OTU: 1 bardak kay nar suya ![]() ![]() ![]() YAPIŞKAN OTU: Yapışkan otu yaprakları 10 dk kaynatılır ![]() ![]() ![]() ![]() CÎVANPERÇEMİ: 1 bardak kay nar suya ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ÇÖREKOTU: Çörekotu toz hali ne getirilip içilir ![]() |
![]() |
![]() |
|