Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Nesil Bilinçlendirme Kampı - Gizli Tehlikeler & Tehditler > Güncel Haber Merkezi

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
anne, olmaz, olsun

Böyle Anne Olmaz Olsun

Eski 10-19-2008   #1
Şengül Şirin

Böyle Anne Olmaz Olsun

Böyle anne olmaz olsun
Anne sokak ortasında yakılan oğlunun tedavi parasını alıp kaçtı!

19 yaşındaki Doğan Dişçi sokak ortasında tinerciler tarafından yakıldı Hastanede tedavisi sürerken 14 yıl önce evi terk eden annesine kavuştu İşte o anne evladının tedavisi için toplanan paraları alıp ortadan kayboldu

Adana'da geçtiğimiz Mayıs ayında tinercilerin tiner dökerek yaktığı 19 yaşındaki Doğan Dişçi'ye son darbeyi annesi vurdu Hastanede, 5 yaşında kendisini terk eden annesi ile buluşan Doğan Dişçi 68 yaşındaki annesi Gülçin Erdem'in tedavisi için toplanan yardım paraları alıp kaçtığını söyledi Dişçi, Gaziantep ve Adana'da gördüğü tedavilerin ardından taburcu olduktan sonra kalmaya başladığı kuzeninin evinde yaptığı açıklamada, 14 yıl sonra kavuştuğu annesinin aldığı paranın 8 bin YTL tutarında olduğunu ve bir TV programı tarafından toplandığını belirtti

Bakıma ve yardıma muhtaç olduğunu belirten Dişçi, kimsesi olmadığı için bakımını amcasının oğlu Necati Dişçi'nin üstlendiğini, ancak onun da maddi gücünün olmadığını söyledi Dişçi'nin bakımını üstlenen amcasının oğlu Necati Dişçi de kuzeninin başka akrabası olmadığı için yanına geldiğini belirtti Dişçi, şunları söyledi: “Kuzenime, taburcu olduktan sonra eşimle birlikte ben bakmaya başladım Ancak, yemek ve tuvalet ihtiyacını kendi başına gideremediği için biz de çok zorlanıyoruz Yardım bekliyoruz''

TÜRKİYE’Yİ KANDIRDI

Doğan annesiyle ilk olarak yoğun bakımda karşılaşmıştı Annesini karşısında görünce her yeri sarılı olmasına rağmen, kollarını kaldırmış, annesine sarılmıştı Doktorlar ise bunu "mucize" diye adlandırmıştı Yoğun bakım ünitesinde, anne ve oğlu gözyaşlarına boğulmuş, tüm Türkiye'yi ağlatmıştı

Alıntı Yaparak Cevapla

Cevap : Böyle Anne Olmaz Olsun

Eski 10-19-2008   #2
sudenaz

Cevap : Böyle Anne Olmaz Olsun

anne demeyin şuna lütfen!
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com