![]() |
Beynim almıyor! |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Beynim almıyor!Kanal D'de 32 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 32 ![]() ![]() Şamil "Cumhuriyet'e atılan bomba ile Eskişehir'de bir subayın evinde bulunan bombanın seri numaraları aynı" diyordu ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet yazarı beyefendi, "Hayır, bunlar asılsız, nerede" falan gibi laflarla inançsızlığını anlatıyordu ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yahu inanılır gibi değil ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bunu anlayamıyorum ![]() ![]() ![]() ![]() Bombayı yiyen ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir tuhaf olay daha ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Fakat Fikri Akyüz sordu "2500 sayfalık iddianameyi okudun mu?" diye ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bir insan okumadan nasıl "İnanmıyorum" der ![]() ![]() ![]() Cumhuriyet yazarı beyefendi de inanmıyor ![]() ![]() ![]() ![]() Beyin kitapçığımda bunu izah edecek kelime yok ![]() "Okumadım ama inanmıyorum" ![]() ![]() ![]() Tarihe geçecek bir cümle! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bekir Hazar/Yeni Şafak |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Beynim almıyor! |
![]() |
![]() |
#2 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Cevap : Beynim almıyor!İnanın benim kafam almıyor artık ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Beynim almıyor! |
![]() |
![]() |
#3 |
VANDETTA
![]() |
![]() Cevap : Beynim almıyor!Bırakın Cumhuriyet gazetesini postal yalayıp dursun,kaale bile alınmaya değmezler ![]() ![]() ![]()
![]() |
|