Evlilik |
10-19-2008 | #1 |
|
EvlilikDinle beni arkadaş Hiç sevmemek delilik Sevdiğinle bir savaş Vermek değil evlilik Ya zayıftır ya şişman Herkes halinden pişman Birbirinizi düşman Görmek değil evlilik Düşsen de bir batağa Arzun kalkar atağa Beraberce yatağa Girmek değil evlilik Bitince aşk oyunu Cüce dersin boyunu Nerdeyse tüm huyunu Yermek değil evlilik Görünce bir dilberi Boşa dökme o teri İmzalanan defteri Dürmek değil evlilik Söndürsen de korunu Görmelisin torunu Göz önüne sorunu Sermek değil evlilik Başlayınca bir döküm Azalır mı hiç yüküm Kral gibi bir hüküm Sürmek değil evlilik HerKES ve Her ŞEY bir yana AİLE BİR YANA |
Cevap : Evlilik |
10-19-2008 | #2 |
|
Cevap : Evlilik* İnsanın doymak bilmeyen arzuları vardır * Bu arzularını sınırlandırması gerekir Eşleriniz, eskiyince yenisi alınabilen bir eşya değildir * İnsan; zevkleri, düşünce tarzları, kendine has yapısıyla ‘İNSAN’dır Ve hiçbir insan diğerlerinin aynısı değildir * Onu değiştirmeye değil, onunla uyuşmaya çalışın * Dertleşebilmek için ve size nasihat verebilmeleri için vefalı dostlar edinin * Hayalinizdeki eşe göre değil, mevcut eşinize göre hayatınızı düzenleyin Çünkü bu tür hayaller çoğunluk itibarıyla şeytanın vesveselerinden başka bir şey değildir |
10-19-2008 | #4 |
|
Cevap : Evlilikaynı annem gibi cvplar veriyorsunuz bazen şüpheleniyorum yoksa annemmi diye ama=)bu yaşımda beni evlilikden soğutan anneme bizzat burdan tşk ediyorum belki doğru olanı yapıyor ama gerçekleri gençken çğrenmek çok acı belkide en iyisi zamanla karar vercem ilginiz için tşkler şengül hanım |
10-19-2008 | #5 |
Şengül Şirin
|
Cevap : Evlilikikimizde anne olduğumuz için düşüncelerimizde aynı olabiliyorBir derdi çeken bilir demişlerSende anne olunca aynı bizim gibi olacaksın sudenazteşekkürler |
|