![]() |
Şarkı Sözlerine Dikkat |
![]() |
![]() |
#1 |
puslu
|
![]() Şarkı Sözlerine Dikkatyildiz tilbe- seni o sanmistim hande yener- uzgunum o kadin ben degilim celik- afedersin izel- eyvallah berksan- opuselim mi petek dincoz- git isine kenan dogulu- bir kereden hicbirsey olmaz gulben ergen- kandiramazsin beni celik- benimle evlenir misin kayahan- neden olmasin gulben ergen- tesekkur ederim tan- rica ederim bomb- sen hic sevdin mi hulya avsar- sevdim tarkan- kimdi kutsi- sana ne ibrahim tatlises- haydi soyle sezen aksu- adI bende saklI ebru gunes- erkeksen soyle seda sayan- o kendini biliyor ozcan deniz- yalvaririm ibrahim tatlises- sabuha askin nur yengi- ay inanmiyorum ajda pekkan- o benim dunyam petek dincoz- zevksiz sen de Onur Akın: Seviyorum Seni ![]() ![]() Ebru Yaşar: Yalan yalaaaan ![]() ![]() Yonca Lodi (galiba)İnadım inad dedigim olacak ![]() ![]() İbrahim Tatlıses: Dabi Dabi Gökhan Özen:Benim için napardın? Ege :Sıcak ekmek Emre Altu :Bu kadar mı? Kıvırcık Ali :Fatma Bacı Gece Yolcuları:Nerdesin? Simin Mater:Cennetteyim Nil Karaibrahimgil:Ben Aptal mıyım? Altay:Evet yaşar: beni koyup gitme nilüfer: git işine tarkan: yakalarsam mujaks yonca : oldu gözlerim doldu pınar aylin: adam olaydın aslı :üzgünüm Şafak Sönmez - Faydası yok ki orhan gencebay : sende haklısın |
![]() |
![]() |
|