Seni İstiyorum Şimdi |
|
|
#1 |
|
hayko26
|
Seni İstiyorum ŞimdiHiçbir duygumu ertelemedim ben ![]() Yaşayacağım hiçbir şeyi sonraya bırakmadım ![]() SONRA DIYE BIR SEYIN OLMADIGINI BILIYORUM ÇÜNKÜ ![]() Hep yarına dair hayaller kurmak, gelmesi mümkün olmayacak zamanları beklemek benim işim değil ![]() Aşk zamana meydan okur ama sen karşı koyamazsın zamana ![]() Orada durup öylece bekleyemezsin geleceği ![]() Bir adim atmalısın, bir el uzatmalısın aska doğru ![]() Aşkın anahtarı cesaret değil mi yar? Cesur olmak gerekmez mi bir sevdayı yasamak, bir sevdayı büyütmek için? Kaç gece yalnız geçti hesaplasana ![]() ![]() Kaç gece bir günü düşünerek geçti ![]() Neler yapabilirdik, neler yasayabilirdik düşünsene ![]() ![]() ![]() Her sabahı birlikte karşılamak vardı seninle ![]() SEVISMEKTEN YORGUN DÜŞMÜŞ BEDENINI ÖPÜCÜKLERLE YENI GÜNE HAZIRLAYABILIRDIM ![]() Gözünü acar açmaz ilk gördüğün şey ben olurdum ve sen benim yüzümde mutluluğu görürdün ![]() Bu kentin her yerinde, herkesin içinde el ele dolaşabilirdik ![]() Girmediğimiz sokak kalmazdı ![]() Bakışlara aldırmadan sokağın ortasında sarılıp öpebilirdim seni ![]() Bir şarkiyi sözlerini bilmesek bile bağıra çağıra söyleyebilirdik ![]() Sonra bir filme gider, bir kitap okur; denize bakar günbatımını izleyebilirdik ![]() Paylaştığımız her an beynimize bir daha çıkmamak üzere kazınırdı ![]() Özlerdik birbirimizi delicesine ![]() Bir saati yalnız geçirsek, bir sonraki saati iki saatlik yaşardık ![]() Yaşayamadığımız o bir saatin acısını çıkarmak için ![]() Peki biz ne yaptık? Aşkı bir bekleyişin sırtına yükleyip ona sadece uzaktan bakmakla yetindik ![]() HER AN ASKI YASAMAK VARKEN, HER GUN BIRBIRIMIZI YENIDEN KESFETMEK VARKEN, BU YOLDA BIRER KASIF OLMAK VARKEN SURGUNLERI YASAMAYA MAHKUM ETTIK BIRBIRIMIZI ![]() Bu sürgünlüğe son vermenin zamanı geldi artik ![]() SANA HUZUR VAADETMIYORUM ![]() Askta huzur arayan yanılır ![]() Ben tutkunun en koyu, en deli sözcüsüyüm ![]() Onlar adına konuşuyorum ![]() Yarini olmayan zamanlarda hicbir şeyi düşünmeden erimek adına konuşuyorum ![]() Gözlerinin içine bakıp "SENI SEVIYORUM" demek istiyorum ![]() Aşkın akısına kapılıp hiçbir kaygı duymadan gidebildiğim yere kadar gitmek istiyorum ![]() SENI ISTIYORUM EY YAR! canıma bir can daha katmak için, ruhumun yalnızlığına, yüreğimin acısına son vermek için, daha mavi bir deniz, daha mavi bir gökyüzü, daha mavi bir sevda için ![]() SENİ İSTİYORUM, yarin, öbür gün, öbür hafta, öbür ay, öbür yıl değil ![]() ![]() ![]() ![]() ŞİMDİ ![]() ![]() !!!
|
|