![]() |
...Sevdiğim... |
![]() |
![]() |
#1 |
|
![]() ...Sevdiğim...Bir damla gözyaşı uğruna bir yudum sevda ![]() ![]() Yine sensizim bu akşam odam soğuk,yüreğim ise buruk ![]() ![]() ![]() ![]() Kaldırımlarda; geçmişin istenmeyen habercileri kurumuş yapraklar, ardımda umutsuz yarınların son bekçisi geceler, sevda uçurumunda ise kaldırımlara tutsak gecelere mahkum olan gözyaşım var ![]() Yalnızları tek perde oynarken gecelerde,yine aynı şarkı dolandı dilime; Gözyaşı sevda kirpiklerinde mezartaşı, Az önce geçti hayallerimin naşı ![]() Matem gecesinin yağmuru çınlatırken kulağımı, yüreğim sızladı ![]() - Sevdiğim, gel artık Seninle beraber fakat sensiz bir hayalin peşinde,bilinmez sokaklara daldım ve o sesi aradım ![]() ![]() Ne olurdu bir kere,bir kere daha duysaydım "Sevdiğim,gel artık" deyişini ![]() ![]() ![]() ![]() Bir nakış gibi işledim seni içime,bir sır gibi sakladım seni yüreğimde ![]() tohumları ektim "Seni seviyorum" sözünden cesaretle gözlerime ![]() sevdiğim bir kere, bir kere daha ![]() Biliyorum söylemeyeceksin,söyleyemeyeceksin ![]() ![]() - Vuslatımız bir başka bahara kaldısevdiğim ![]() ![]() ![]() İşte sana avuçlarımda gözyaşlarımı getirdim ![]() ![]() Gözyaşlarım yüreğine sevdamızı eksin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|