![]() |
Kafkas Çorbası Tarifi-Kafkas Çorbası Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kafkas Çorbası Tarifi-Kafkas Çorbası YapılışıKafkas Çorbası Tarifi-Kafkas Çorbası Yapılışı Hazırlama süresi : 35dk Servis : 8 kişi MALZEMESİ 1 adet havuç 2 dal pırasa 2 adet küçük pancar 1 adet küçük boy kereviz 1 adet kuru soğan 4 yaprak beyaz lahana 2 su bardağı su ya da et suyu 1 kahve fincanı arpa şehriye 1 su bardağı süt 2 tatlı kaşığı tereyağı 2 adet yumurtanın sarısı 1 çay kaşığı tuz ![]() TARİF Pırasa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çorba tenceresine küp küp doğranmış kuru soğan ile tereyağını koyun ve karıştırarak soğanı pembeleştirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|