|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alman, çorbası, patates, tarifialman, usulü, yapılışı |
![]() |
Alman Usulü Patates Çorbası Tarifi-Alman Usulü Patates Çorbası Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alman Usulü Patates Çorbası Tarifi-Alman Usulü Patates Çorbası YapılışıAlman Usulü Patates Çorbası Tarifi-Alman Usulü Patates Çorbası Yapılışı Malzemeler • 5 adet patates • 3 yemek kaşığı sıvı margarin • 3 adet pırasa • 6 su bardağı et suyu (2 adet tavuk bulyon=1 paket tavuk toz bulyon) • 1 adet kuru soğan • 1 tatlı kaşığı kırmızı pul biber • Tuz?karabiber Tarif Patateslerin kabuklarını soyduktan sonra kuş başı doğrayıp ![]() ![]() Pırasaları ayıklayıp ![]() ![]() Kuru soğanın kabuklarını ayıklayıp ![]() ![]() Derin bir tencerenin içinde sıvı Smargarini kızdırıp ![]() ![]() ![]() Kuru soğanlar pembeleşince içine doğranmış pırasaları ekleyip ![]() ![]() En son olarak içine suyunu süzdüğünüz kuşbaşı patatesleri ![]() ![]() ![]() ![]() Pişen çorbayı mikserden çekerek püre haline getirip ![]() ![]() Çorbanın üzerine kırmızı pul biber serpip ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|