![]() |
Sistem çöktü bir yardım? |
![]() |
![]() |
#1 |
dejavu2009
|
![]() Sistem çöktü bir yardım?Merhaba arkadaşlar bilgisayarımdaki windows sistemi çöktü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Sonra windows wista kurulum CD sini taktım ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() unutmadan artık D yok yerine E sürücüsünü eklenmiş ![]() SİZCE BEN NEREDE HATA YAPTIM? verileri tekrar kurtarabilirmiyim? bilgisayarım Bu Toshiba A200 23U ![]()
![]() |
Cevap : Sistem çöktü bir yardım? |
![]() |
![]() |
#2 |
sonic
|
![]() Cevap : Sistem çöktü bir yardım?Ben yardımcı olabilrim elimden geldiği kadar vistayı yüklerken hangi diskin biçimlendirileceği soruyor sanırım orayı kaçırmışsın ![]() ![]() 1-Programı indir 2-Programı Kur 3-Programda Complete Format Recovery e tıkla (biraz uzun sürebilir) sonra dosyaların hepsi değil ancak çoğunu getirecektir ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Sistem çöktü bir yardım?teşekkürler sonic ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
SanaL_boy
|
![]() Cevap : Sistem çöktü bir yardım?BEnce GElmez Geri
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
sonic
|
![]() Cevap : Sistem çöktü bir yardım?Dediğim programla hepsi değil ama çoğu gelecek ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|