![]() |
Hangi Mevsimin Şarkısı Bu Çalan ? |
![]() |
![]() |
#1 |
KRDNZ
![]() |
![]() Hangi Mevsimin Şarkısı Bu Çalan ?![]() Şehrin kalabalık caddelerinde yürüyor yalnızlığım Merhameti namerd kelimeleri, eze eze ![]() ![]() ![]() Gölgesine dudaklarından düşen geceler tutunmuş, Ayakları çıplak ![]() ![]() ![]() Çıkmaz sokaklarda sek sek oynuyor umutlarım Taş, sabrımın çizgilerini zorluyor ![]() ![]() Tek ayağım havada, seni fısıldıyorum bu şehre ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biliyorum, Derin bir nefes almak cesaret istiyor ![]() ![]() ![]() Alıp kendimi içime saklanasım var ![]() ![]() ![]() Sana gitmek var bir de, senden gelmeden ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Susmak hep susmak ![]() ![]() ![]() ![]() / ![]() ![]() İklimi kayıp hangi mevsimin şarkısı ki bu çalan? Erken gelen isyanın, Gecikmiş öfkesinde kayboldum ben ![]() ![]() ![]() Şimdi, Sesimi düşünceme saklasam, Sözüm üç noktanın boşluklarına sığınır kederinden, Dönmek kabullenmek demek, Reddetmenin tabiri caizi kayıp! ![]() Bir başımayım eksilmelerin izdüşümünde ![]() ![]() ![]() Alıp kendimi içime saklanasım var ![]() ![]() ![]() Senden geçmek var bir de, seni bırakmadan ![]() ![]() Susmak hep susmak ![]() ![]() ![]() ![]() / ![]() ![]() Ş A R K I - B İ T T İ - G İ T- B U R A D A N ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|