![]() |
İrmik Çorbası Tarifi-İrmik Çorbası Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() İrmik Çorbası Tarifi-İrmik Çorbası Yapılışıİrmik Çorbası Tarifi-İrmik Çorbası Yapılışı Malzemeler ; ÇORBA İÇİN 6 su bardağı Hindi Suyu 2 su bardağı Süt 150 gr Hindi Eti (didiklenmiş) ½ su bardağı İrmik (100 gr) 10 adet Taze Nane Yaprağı 5 adet Taze Soğan (yeşil kısmı) 2 adet orta boy Domates Tuz ![]() HİNDİ ETİ ELDE ETMEK İÇİN 1 adet Hindi Butu 10 bardak su 1 adet Kuru Soğan arzuya göre baharat (defne yaprağı ![]() ![]() ![]() Kemikli bir hindi budunu 2 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() yapılışı 6 su bardağı hindi suyunu ve 2 su bardağı sütü ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Çorbaya küçük doğranmış domatesleri ilave edip ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|