|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
alabalık, tarifi, yahnisi, yapılışı |
![]() |
Alabalık Yahnisi Tarifi - Alabalık Yahnisi Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Alabalık Yahnisi Tarifi - Alabalık Yahnisi YapılışıAlabalık Yahnisi Tarifi - Alabalık Yahnisi Yapılışı - Alabalık Yahnisi Nasıl Yapılır? Malzemeler: 1 çorba kaşığı ayçiçek yağı 1 soğan (doğranmış) 1 çorba kaşığı un 50 cl ![]() 1/4 tatlı kaşığı kekik 1/2 tatlı kaşığı toz hardal 350 g kabak (kazınıp her biri boylamasına 2'ye kesildikten sonra ![]() ![]() ![]() 1 tatlı kaşığı kapari (süzülmüş) 500 g alabalık filetosu 4 çorba kasığı suteresi yaprağı (iri doğranmış) Ayçiçek yağını bir tencereye koyup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kabak parçaları ve kapariyi katıp ![]() ![]() Bu arada alabalık filetolarını soğuksu altında yıkayıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|