Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinema, Müzik & Online Videolar > Radyo, Sinema ve Tiyatro

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
500, bin, filmekimini, izledi, kişi

Filmekimi'ni 33 Bin 500 Kişi İzledi

Eski 10-18-2008   #1
KRDNZ

Filmekimi'ni 33 Bin 500 Kişi İzledi

Sinemaseverlerin sonbahar tutkusu Filmekimi sona erdi
İstanbul Kültür ve Sanat Vakfından yapılan açıklamaya göre, Nokia Nseries sponsorluğunda bu yıl 7 kez gerçekleştirilen ve 10 Ekimde Beyoğlu Emek Sinemasında başlayan Filmekimi'ni bu yıl 33 bin 500 kişi izlediFilmekimi'ni geçen yıl 32 bin sinemasever izlemişti
Bir hafta boyunca toplam 39 seansta 21 filmin gösterildiği Filmekimi'nin en çok ilgi çeken filmi, Woody Allen'ın son filmi ''Vicky Cristina Barcelona'' oldu
3 Nokia Nseries Kısa Film Yarışması'nın başvuru süreci de Filmekimi ile birlikte başladı Başvuruların 31 Aralıka kadar devam edeceği yarışmanın jüri başkanlığını yönetmen kardeşler Yağmur ve Durul Taylan üstleniyor
Yarışmada dereceye kalan kısa filmler, 4–19 Nisan 2009'da yapılacak 28 Uluslararası İstanbul Film Festivalinde gerçekleşecek ödül töreniyle açıklanacak
(AA)

Garbın âfâkını sarmışsa çelik zırhlı duvar
Benim iman dolu göğsüm gibi serhaddim var
Ulusun, korkma! Nasıl böyle bir imânı boğar,
'Medeniyyet!' dediğin tek dişi kalmış canavar?

Ey ŞaiR! Bana Yağmurdan bahsetme, yağdır
Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com