![]() |
Besin Secimi 4 |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Besin Secimi 4• Karbonhidratlı besinler Şişman kişiler aşırı miktarda yağ almıyorsa ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekmek Hemen herkes ekmeğin şişmanlattığını düşünür ![]() ![]() ![]() ![]() Bisküvi ve kekler Bunlar büyük ölçüde yağ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Makarna ve pirinç Şişman kişiler makarnanın bütünüyle kesilmesi gerektiğini düşünürken ![]() ![]() ![]() ![]() Patates Beslenmeden patatesin çıkarılması önerilebilir ![]() ![]() ![]() Yeşil sebzeler Rejim yemeklerinde baş sırayı alırlar ![]() ![]() ![]() Kuru baklagiller Protein bakımından zengin (yüzde 20-25) olmakla birlikte yüksek oranda (yüzde 60) nişasta içerirler ![]() ![]() alıntı |
![]() |
![]() |
|