![]() |
Buzdolabındaki Gizli Tehlikeler |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Buzdolabındaki Gizli TehlikelerAldığınız sebzeler ![]() ![]() ![]() ![]() Foxnews ![]() ![]() Meyve ve sebzeler: Meyve ve sebzelerinizi uzun süre dolapta bekletirseniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Küf: Küf ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ekmekte ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Et: Etiniz buzdolabında güvendeyse son tüketim tarihini kontrol etmelisiniz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Don yanığı: Et ya da tavuktaki beyaz kuru yerler don yanığının işaretidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Balık: Taze çiğ balığın raf ömrü buzdolabında çok kısadır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Yumurta: Marketten çok sayıda yumurta alıp saklayabilirsiniz ![]() ![]() Süt ürünleri: Süt ![]() ![]() ![]() ![]() Krema ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Peynir ve tereyağı daha uzun süre dayanabiliyor ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|