|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
ağacı, anlatım, cam, içinde, ratatouille, tarifiresimli |
![]() |
Çam Ağacı İçinde Ratatouille Tarifi(Resimli Anlatım) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çam Ağacı İçinde Ratatouille Tarifi(Resimli Anlatım)Aslında Çam Ağacı Böreği de denen bu yemek Fransa’ya ait bir yemek ![]() ![]() Harcı için malzemeler: - Küçük çiçeklere ayrılmış ![]() - İnce doğranmış 1 yeşil biber - İnce doğranmış 1 kuru soğan - 1 su bardağı haşlanmış nohut - 2 diş sarımsak - Yarım çay kaşığı kekik - İnce ince doğranmış 2 domates (Püre de kullanabilirsiniz ![]() - 1 yemek kaşığı zeytinyağı - Tuz ![]() Bir tavaya zeytinyağı koyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamur için malzemeler: - 2 ![]() - 6 yemek kaşığı sıvı yağ - 10-11 yemek kaşığı su Yağı un ile karıştırın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hafifçe unlanmış bir yüzeyde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Katladığınız yerleri tekrar açın ve yaklaşık 1er cm’lik kesikler yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Üstten başlayarak ![]() ![]() ![]() Önceden ısıtılmış 180 derece fırında 30-40 dakika ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|