![]() |
Güney Afrika Yemek Kültürü |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Güney Afrika Yemek KültürüÇeşnili bir mutfak ![]() ![]() ![]() Güney Afrika Cumhuriyeti Türkiye'nin bir buçuk katı büyüklüğünde geniş bir ülkedir ![]() ![]() Kuzeydeki Transval ve özerk cumhuriyetlerde bu farklılık daha da çarpıcıdır ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 1652 yılında Hollandalılar tarafından Cape Town bölgesinde kurulan Güney Afrika'nın yemeklerinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güney Afrika'nın bazı bölgelerinde yapılan bir yemek diğer bir bölgede bulunmayabilir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güney Afrikalılar sığır etini kişniş ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Güney Afrikalılar çok ekmek tüketirler ![]() ![]() Güney Afrikalılar genellikle hafif tatlılar severler ![]() ![]() ![]() ![]() Bu zengin çeşnili mutfak genelde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|