![]() |
Pastırma Nasıl Yapılır? |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Pastırma Nasıl Yapılır?Pastırma çok eski bir Türk yiyeceğidir ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kullanılacak malzeme: Sırt bölümünün sinirsiz ve mümkün olduğu kadar az yağlı ya da yağsız yerinden kesilen en az 1 kiloluk bir et parçası ![]() toz durumuna getirilmiş çemen tohumu ![]() yeteri kadar tuz ![]() sarımsak ve kırmızı biber ![]() Yapımı: Et parçası ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Pastırma daha çok sonbahara doğru yapılır ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|