![]() |
Mantarlı Dana Eskalop Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Dana Eskalop TarifiMALZEMELER 8 Adet Dana Eskalop 2 Adet Biber(biri kırmızı ![]() 200 gr Mantar Maydanoz 1 Yumurta 1 Diş Sarmısak Limon 80 gr Kalın Dilimlenmiş Jambon Tereyağı ya da zeytinyağı Tuz ![]() HAZIRLANIŞI Biberleri yıkadıktan sonra şeritler halinde doğrayın ![]() Bir tavada erittiğiniz 45 gr (3 çorba kaşığı) tereyağında sarmısağı öldürün ![]() ![]() ![]() Mantarları yıkayıp dilimleyin ![]() ![]() ![]() Dana eti dilimlerini ekleyin ve 8 dakika kadar iki taraflı iyice kızartın ![]() Bir limonun suyuyla yumurtayı iyice çırpın ![]() ![]() Eti ateşten indirdikten sonra sıcak bir tabağa döşeyin ![]() Limon ve yumurtayla hazırladığınız sosu biberlerin üzerine dökün ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|