![]() |
Mantarlı Biftek Sarma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mantarlı Biftek Sarma TarifiMALZEMELER 4 Adet 160 gramlık Dana Biftek 200 gr Mantar 1 Su Bardağı Et Suyu 2-3 Diş Sarmısak 2 Çorba Kaşığı Acı Hardal 8 Dilim Pastırma 1 Havuç 1/2 Demet Maydanoz 2 Yeşil Soğan 1 Çorba Kaşığı Domates Salçası 1 ![]() 1/2 Su Bardağı Su 1 Defne Yaprağı 2 Çorba Kaşığı Zeytinyağı 1 Çorba Kaşığı Un 5-6 Arpacık Soğanı Tuz Karabiber HAZIRLANIŞI 1) Mantarları ince ince doğrayıp kaynamış et suyunda yarım saat bekletin ![]() ![]() ![]() ![]() 2) Havuç maydanoz ve yeşil soğanları doğrayıp margarinde kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 3) Biftekleri rulo şeklinde sarıp mutfak ipiyle bağlayın ![]() ![]() 4) Hazırladığınız biftek rulolarını una bulayıp kızgın yağda kızartın ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|