![]() |
Mandalinalı Sığır Eti Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Mandalinalı Sığır Eti TarifiMandalinalı Sığır Eti Tarifi Resimli Mandalinalı Sığır Eti Tarifi Mandalinalı Sığır Eti nasıl yapılır Malzemeler 250 gram yağsız dana eti 1 tatlı kaşığı sıvı yağ Bir tutam rezene Bir tutam anason Bir tutam karabiber 1 çorba kaşığı un 1 diş sarmısak Yarım tutam zencefil 2 adet pırasa (beyaz kısımları) 1 çay bardağı kırmızı şarap 2 su bardağı et suyu 4 çorba kaşığı mandalina suyu 1 adet mandalina kabuğu 15 adet kestane Yarım kg balkabağı Yemeğin Tarifi Teflon tavaya kuşbaşı iriliğinde doğranmış etleri alın ![]() ![]() ![]() Ayrı bir tencereye 1 tatlı kaşığı sıvı yağı alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Kestanelerin dış ve iç kabuklarını soyun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|