![]() |
Bamyalı Et Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bamyalı Et TarifiBamyalı Et Tarifi Etli Bamya tarifi Bamyalı Et Nasıl Yapılır Resimli Bamyalı Et yapılışı Bamyalı Et Resimli Tarif ![]() Bamyalı Et İçin Kullanılan Malzemeler : 1 kg ![]() ![]() 1/2 kg ![]() 1 büyük baş soğan 100 gr ![]() 1/2 tatlı kaşığı kimyon 2 domates 2 çorba kaşığı domates salçası 1/2 su bardağı su 1 etsu tablet 2 çorba kaşığı sıvıyağ 1/2 tatlı kaşığı toz şeker 1 ![]() tuz Bamyalı Et Tarifi : Domateslerin kabuklarını soyup rendeleyin ve bir kenara bırakın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Bamyaların saplarını tepesinden "huni" şeklinde ![]() ![]() ![]() Tereyağının kalanını ve sıvıyağı başka bir tavada kızdırın ![]() ![]() Bamyaları tencerede pişen etin üzerine yavaşça koyun ![]() ![]() ![]() Bu arada aşağıda tarifini verdiğim gibi Ta'leya sosu hazırlayın ve sıcak sıcak bamyaların üzerine dökün ![]() ![]() Dilerseniz Ta'leya sosu biraz fazla hazırlayıp ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|