Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri > Kebap, Köfte & Et Yemekleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
kebabı, tarifi, tas, tavşan

Tavşan Tas Kebabı Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

Tavşan Tas Kebabı Tarifi





Tavşan Tas Kebabı Tarifi

Tavşan Tas Kebabı
Tavşan Tas Kebabı nasıl yapılır
Tavşan Tas Kebabının Tarifi

1 defne yaprağı[*]4 çorba kaşığı zeytinyağı[*]birkaç yaprak adaçayı tuz karabiber ve kekik[/list]

Tavşan Tas Kebabı yapılışı


Tavşanın derisi yüzüldükten içi temizlendikten sonra başı ve ayakları kesilip atılır Tavşanın geri kalan kısmı küçük parçalara doğranır Bu parçalar içinde margarin yağı zeytinyağı defne ve adaçayı yaprağı bulunan bir tencereye konur ve kuvvetli bir ateşte karıştırılarak kavrulur Tavşan eti iyice kızarınca üzerine sıcak et suyu da katılır ve tencerenin kapağı örtülerek orta ısılı ateşte yarım saat pişirilir Yarım saatin sonunda tencereye kabukları soyulmuş tüm arpacık soğanları atılır Ateşin ısısı biraz daha azaltılır ve soğanlar iyice pişinceye kadar tencere ateşte tutulur Soğanlar pişince yemek servis tabağına boşaltılır ve sıcak sıcak servis yapılır

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2025, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.