|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
kapama, patlicanli, tarifi, yapılışı |
![]() |
Patlicanli Et Kapama Tarifi - Patlicanli Et Kapama Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patlicanli Et Kapama Tarifi - Patlicanli Et Kapama YapılışıPatlicanli Et Kapama Tarifi - Patlicanli Et Kapama Yapılışı - Patlicanli Et Kapama Nasıl Yapılır? MALZEMELER: •400 gr kuzu kuşbaşı et • 2 tatlı kaşığı tereyağı • 2 adet orta boy kurusoğan • 7-8 dis sarımsak • 2 adet yeşil çarliston biber • 3 adet orta boy domates • 5 adet orta boy patlıcan • 1 kahve fincanı sıvıyağ YAPILIŞI: Önce kuzu kuşbaşı etleri yıkayıp süzdürün ve orta boy bir tencereye aktararak ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|