![]() |
Çökertme Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çökertme TarifiMALZEMELER 400 gr ![]() 8 Orta Boy Patates Kızartmak İçin Sıvı Yağ 2 Çay KaşığıKarabiber 2 Çay Kaşığı Kimyon 2 Çay Kaşığı Kırmızıbiber 400 gr Süzme Yoğurt 6 Diş Sarmisak 100 gr Tereyağı Tuz HAZIRLANIŞI Sarmısakları dövün ![]() ![]() Patatesleri soyup yıkadıktan sonra kurulayın ![]() ![]() ![]() ![]() Tavada tereyağını eritip tuz ilave ederek ılık bir ortamda bekletin ![]() Etleri kömür ızgarasında pişirin ![]() ![]() ![]() Tabağı turp yeşil biber ve domates ile süsleyip sıcak olarak servis yapın ![]() |
![]() |
![]() |
|