Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Toplum ve Yaşam > Yemek Tarifleri

Yeni Konu Gönder Yanıtla
 
Konu Araçları
söğüşü, tarifi

But Söğüşü Tarifi

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi
Varsayılan

But Söğüşü Tarifi





But Söğüşü Tarifi

But Söğüşü Tarifi Resimli
But Söğüşü Tarifi
Resimli But Söğüşü Tarifi
But Söğüşü nasıl yapılır
But Söğüşü yemek tarifi


But Söğüşü
Malzemeler

1 adet koyun but
1 demet havuç
2 adet soğan
1 adet pırasa
1 demet maydanoz
1 diş sarımsak
Hazırlanışı
Bir tencerenin içine yıkanıp temizlenmiş koyun budu konur Üzerine tencerenin kenarından iki parmak aşağısına kadar su doldurulurKabuğu soyulmuş soğanlar bütün halde havuç maydanoz ve iri parçalara kesilmiş pırasa ve bir diş sarımsak atılır Etin iyi pişmesi için bir saat sonra ters yüz edilir (yani etin 2 tarafını da birer saat kaynatmak gerekir) Et soğuduktan sonra dilimlere ayrılarak servis edilir

Alıntı Yaparak Cevapla
 
Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »


forumsinsi.com
Powered by vBulletin®
Copyright ©2000 - 2024, Jelsoft Enterprises Ltd.
ForumSinsi.com hakkında yapılacak tüm şikayetlerde ilgili adresimizle iletişime geçilmesi halinde kanunlar ve yönetmelikler çerçevesinde en geç 1 (Bir) Hafta içerisinde gereken işlemler yapılacaktır. İletişime geçmek için buraya tıklayınız.