But Söğüşü Tarifi |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
But Söğüşü TarifiBut Söğüşü Tarifi But Söğüşü Tarifi Resimli But Söğüşü Tarifi Resimli But Söğüşü Tarifi But Söğüşü nasıl yapılır But Söğüşü yemek tarifi But Söğüşü Malzemeler 1 adet koyun but 1 demet havuç 2 adet soğan 1 adet pırasa 1 demet maydanoz 1 diş sarımsak Hazırlanışı Bir tencerenin içine yıkanıp temizlenmiş koyun budu konur Üzerine tencerenin kenarından iki parmak aşağısına kadar su doldurulurKabuğu soyulmuş soğanlar bütün halde havuç maydanoz ve iri parçalara kesilmiş pırasa ve bir diş sarımsak atılır Etin iyi pişmesi için bir saat sonra ters yüz edilir (yani etin 2 tarafını da birer saat kaynatmak gerekir) Et soğuduktan sonra dilimlere ayrılarak servis edilir |
|