![]() |
Elbistan Tava Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Elbistan Tava TarifiMALZEMELER 250 gram kuşbaşı kuzu eti 1 çorba kaşığı tereyağı 1 adet ince doğranmış arpacık soğanı 1 adet domates 1 diş sarımsak tuz 1 adet patlıcan Kızartmak için: sıvı yağ 1 çorba kaşığı yoğurt 2 çorba kaşığı rendelenmiş kaşar peyniri 1 adet sivribiber HAZIRLANIŞI 250 gram kuşbaşı kuzu etini haşlayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Etin haşlandığı sudan 1 çorba kaşığı ilave edin ![]() ![]() ![]() ![]() 1 adet patlıcanı alacalı soyup ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Biberin çekirdeklerin çıkarıp ![]() ![]() ![]() Etleri bir güvece yayın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Not: Elbistan tava ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|