Turta Yaparken... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Turta Yaparken...1- Yumurta aklarını iyice kar haline gelene kadar çırpın Yumurtaların oda sıcaklığında olması gerekir![]() 2— Hamuru pasta kalıbına muntazam bir şekilde yaymak için bir spatuladan veya tahta bir kaşıktan yararlanın ![]() 3- Kekin pişip pişmediğini anlamak için üst kısma elinizi sürmeniz yeterlidir Bu kısım kurumuşsa kekiniz pişmiş demektir![]() 4- Keki kalıptan bozmadan çıkarabilmek için pasta kalıbının orta kısmını bir şişenin üzerine geçirin ve kalıbın dibine hafifçe vurun ![]() 5— Pastanızı kesmek için çok keskin bir bıçaktan yararlanmalısınız Böylece kek bozulmadan parçalar halinde kesilmiş olur![]() alıntı |
|
|
|