![]() |
Dördüncü Şart |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Dördüncü ŞartPapa ![]() ![]() Bunun üzerine kardinaller ne yapacaklarina karar verebilmek için olaganüstü durum toplantisinda bir araya gelmisler ![]() Toplantida ![]() muayene ettirilmesine karar verilmis ![]() Ertesi gün Doktor gelmis ve bir saatlik bir incelemeden sonra merak ve endise içerisinde beklemekte olan kardinallerin yanina giderek: -"Teshisime göre maalesef ![]() ![]() ![]() -"Peki doktor bunun bir çaresi yok mu?" diye sormuslar ![]() -"Papa' nin üç gün boyunca araliksiz seks yapmasi gerekiyor" demis ![]() Bunu duyan kardinaller saskinlik içinde: -"Tek çare bu mudur doktor ?" diye tekrar sormuslar ![]() -"Maalesef tek çare bu " diye cevaplamis doktor ![]() Kardinalleri bir düsünce almis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() -"Tanri günahlarimizi affetsin ![]() -"Bu durumu ![]() ![]() ![]() -"Dört sartiniz nedir efendim?" -"Birinci sartim" demis Papa ![]() -"Beraber olacagim kadin kör olmali ki ![]() -"Ikinci sartim ![]() ![]() -"Üçüncü sartim ![]() ![]() Kisa bir sessizlikten sonra Kidemli Kardinal sormus: "Dördüncü sartiniz nedir hazretlim ?" Papa ![]() -"Büyük gögüsleri olsun!" Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|