![]() |
Yılın Bomba Fıkrası :)))) |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Yılın Bomba Fıkrası :))))Başbakan Erdoğan ![]() dış destek aramak için İngiltereye ziyarete gitmiş ![]() Ziyareti sırasında Kraliçe tarafından çay içmeye davet edilen Erdoğan ![]() Kraliçeye kendi liderlik felsefesinin ne olduğunu sormuş ![]() Kraliçe de 'çevremi akıllı insanlarla doldurmak' cevabını vermis ![]() Erdoğan bunun üzerine kraliçeye çevresindeki insanların akıllı olup olmadiklarını nasıl ayırt ettiğini sormuş ![]() Kraliçe ![]() ' onlara doğru soruları sorarak ayırt ediyorum' diye yanıtlamış ve 'izin verin göstereyim' demiş ![]() Kralice hemen Tony Blair'i aramış ve: ' Sayin Başbakan ![]() Annenizin bir çocuğu var ![]() ![]() Kimdir bu ? diye sormuş ![]() Tony Blair : ' Bu ![]() ![]() Kraliçe:' Doğru ![]() ![]() ' Gördünüz mü sayın Erdoğan ? ' Erdoğan ;' Evet majesteleri ![]() ![]() ![]() Yurda dönüp hemen Unakıtan'ı yanına çağıran Erdoğan ![]() ' Kemal abi sana soracağım bir soruyu cevaplamanı istiyorum ' demiş ![]() Unakitan :' Tabii efendim ![]() Erdoğan :'Annenin bir çocuğu var ![]() ![]() ![]() Kimdir bu ? ' Unakıtan sağa bakmış ![]() 'Efendim bunu biraz düşünüp sonra size cevap versem ? ' demiş ![]() Erdoğan kabul etmiş ve Unakıtan oradan ayrılmış ![]() ![]() saatlerce bu soru üzerinde düşünmüşler ![]() ![]() En sonunda Kemal Unakıtan Kemal Derviş'i aramış ve durumu açıkladıktan sonra : 'Annenizin bir çocuğu var ![]() ![]() ![]() Kimdir bu ? ' diye sormuş ![]() Derviş: ' Bunda bilemeyecek ne var ![]() ![]() Cevabi alan Unakıtan hemen Erdoğan'ı arayarak : 'Cevabı buldum efendim ![]() ![]() Cevabım : Sayin Kemal Derviş ' demiş ![]() Erdoğan büyük bir hayal kırıklığıyla cevap vermiş: ' Yanlış cevap Kemal Abi ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|