Yılın Bomba Fıkrası :)))) |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Yılın Bomba Fıkrası :))))Başbakan Erdoğan ![]() dış destek aramak için İngiltereye ziyarete gitmiş ![]() Ziyareti sırasında Kraliçe tarafından çay içmeye davet edilen Erdoğan Kraliçeye kendi liderlik felsefesinin ne olduğunu sormuş Kraliçe de 'çevremi akıllı insanlarla doldurmak' cevabını vermis ![]() Erdoğan bunun üzerine kraliçeye çevresindeki insanların akıllı olup olmadiklarını nasıl ayırt ettiğini sormuş ![]() Kraliçe ' onlara doğru soruları sorarak ayırt ediyorum' diye yanıtlamış ve 'izin verin göstereyim' demiş ![]() Kralice hemen Tony Blair'i aramış ve: ' Sayin Başbakan lütfen bu soruya cevap verin :Annenizin bir çocuğu var babanızın bir çocuğu var ve bu çocuk sizin ne kız ne de erkek kardeşiniz Kimdir bu ? diye sormuş ![]() Tony Blair : ' Bu benim majesteleri ' diye yanıtlamış![]() Kraliçe:' Doğru Teşekkürler İyi çalışmalar Blair ' demiş ve Erdoğan'a dönerek :' Gördünüz mü sayın Erdoğan ? ' Erdoğan ;' Evet majesteleri çok teşekkür ederim bu metodunuzu kesinlikle kullanacağım ' diyerek oradan ayrılmış Yurda dönüp hemen Unakıtan'ı yanına çağıran Erdoğan ' Kemal abi sana soracağım bir soruyu cevaplamanı istiyorum ' demiş Unakitan :' Tabii efendim nedir ? ' Erdoğan :'Annenin bir çocuğu var babanın bir çocuğu var ve bu çocuk senin ne kız ne de erkek kardeşin Kimdir bu ? ' Unakıtan sağa bakmış sola bakmış düşünmüş taşınmış ve en sonunda :'Efendim bunu biraz düşünüp sonra size cevap versem ? ' demiş ![]() Erdoğan kabul etmiş ve Unakıtan oradan ayrılmış vakit kaybetmeden danışmanlarını toplantıya çağırmış![]() saatlerce bu soru üzerinde düşünmüşler ama kimse bir cevap bulamamış![]() En sonunda Kemal Unakıtan Kemal Derviş'i aramış ve durumu açıkladıktan sonra : 'Annenizin bir çocuğu var babanızın bir çocuğu var ve bu çocuk sizin ne kız ne de erkek kardeşiniz Kimdir bu ? ' diye sormuş ![]() Derviş: ' Bunda bilemeyecek ne var tabii ki benim ' diye yanıtlamış Cevabi alan Unakıtan hemen Erdoğan'ı arayarak : 'Cevabı buldum efendim kim olduğunu biliyorum![]() Cevabım : Sayin Kemal Derviş ' demiş ![]() Erdoğan büyük bir hayal kırıklığıyla cevap vermiş: ' Yanlış cevap Kemal Abi doğru cevap Tony Blair idi
|
|
|
|