![]() |
Patron! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Patron!Adamın biri gazetede gördüğü seçkin bir şirketin iş ilanına başvurur ve kısa bir süre sonra da görüşmeye çağırılır ![]() Görüşme olumlu geçer ve prensipte anlaşıldıktan sonra çalışma koşullarına gelindiğinde müstakbel patronuyla aralarındaki konuşma şöyle gelişir ![]() A: Beyefendi bilmeniz gereken bir mevzu var ki ben 5 bin dolardan aşağı bir ücretle çalışmam P: aman efendim dert ettiğiniz şeye bakın biz zaten 7500 dolardan aşağı maaş vermiyoruz kimseye ![]() ![]() A: Harika! ancak bir mevzu daha var ki bana tahsis edeceğiniz araba iyi bir araba olmalı üstelik son model ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() P: hah hah haa hiç merak etmeyin biz zaten bütün çalışanlarımıza jip veriyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() Adam gittikçe hem sevinmeye hem de endişelenmeye başlar ama böyle bir fırsatta ele geçmez deyip devam eder konuşmasını sürdürmeye ![]() ![]() A: peki yalnız çalıştığım ortam stresli olursa ben verimli olamam ![]() ![]() asistan ile yardımcı istiyorum ![]() ![]() aynı rahatlıkla cevap verir ![]() P: Bu konuyu da düşünmeyin efendim zaten şirketimizin bir reviri bu revirde istihdam edilmiş her bir çalışan için özel hizmet verecek masözlerimiz var… Adam artık iyice afallamıştır ve dayanamayıp sorar: Şaka yapıyorsunuz herhalde?!” Patron cevap verir: Ama önce siz başlattınız…! Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|