![]() |
Çadırımızı Çalmışlar |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çadırımızı ÇalmışlarKarıkoca birlikte tatile çıkarlar ![]() kurarlar ![]() Tatillerinin ikinci gününün akşamı güzel bir yemek yiyip uykuya dalarlar ![]() Birkac saat sonra kadın uyanır ve kocasını da uyandırır ![]() Adam uyku sersemidir; güzel bir Rüyadan uyandırıldığı için de biraz kızgındır: "Ne oldu?Ne istiyorsun?" diye sorar ![]() Yukarıya bak ve bana ne gördüğünü söyle ![]() Adam gökyüzüne bakar ve cevap verir: -"Bunun için mi uyandırdın beni? ![]() ![]() görüyorum ışıl ışıl parlayan milyonlarca yıldız ![]() Karısı tekrar sorar ![]() Peki bu sana neyi gösteriyor? Artık iyice uykusu kaçan adam biraz düşünür ve cevap verir: "Teolojik olarak Allahin kudretini ve kendi acizliğimizi görüyorum ![]() Felsefi olarak evrenin sonsuzlugunu ve onun karşısındaki önemsizliğimizi görüyorum ![]() Astronomik olarak galaksilerin yıldızların gezegenlerin varlığını görüyorum ![]() Yıldızların konumuna bakarak saatin 3 olduğunu görüyorum ![]() Meteorolojik olarak da bugün Havanın çok güzel olacağını görüyorum ![]() Adam Niye sordun bunu bana? Sana neyi gosteriyor der? Karısı "Necati çadırımızı çalmışlar!!'' Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|