![]() |
Bilet Almıyor Ki |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Bilet Almıyor KiAdamin biri bir kahveye girer ve "Millet bana bakin! ![]() ![]() söyluyorum! ![]() Tam 30 sene sonra ben bu kahveye gene geleciğim" der ve çıkar ![]() Kahvedekiler "Adam deli herhalde" diye fazla önemsemezler ![]() Ve aradan 30 sene geçer ![]() ve der ki: -"Hatırladınız mı beni millet ![]() ![]() yine geleceğim diye ![]() ![]() Kahvedekiler tabi ki şaşırır ![]() Adam devam eder ![]() ![]() ![]() Aradan bi 30 sene daha gecer ![]() insanlarin cocuklari kahvede oturmaktadir artik ![]() kahveden içeri girer ![]() söyledim ![]() der ve çıkar ![]() Kahve milleti gene bunu takmaz ![]() ve adam gene gelir ![]() gelicem demiştim ![]() aynı şeyi söylicem" der ve gider ![]() Aradan bi 30 Sene daha geçmiştir ![]() ![]() "Bana Bakın Millet Ben sizin dedelerinize söyledim ![]() Babalariniza söyledim ![]() kahveye gene gelicem" der ve gider ![]() İçlerinden birisi "Arkadaslar bana bu olayi dedem anlatmisti ![]() Gelin hocaya gidelim ![]() ![]() hikmeti? diye soralım" der ![]() Ve bir hocaya giderler ![]() ![]() Hoca "Ben bu gece rüyaya yatayim ![]() ![]() canını almıyor bu adamın ![]() ![]() Ve gece ounca hoca ruyaya yatar ![]() konusur ![]() ![]() Azrail "Zamanında bu adam bir dilek diledi ![]() ![]() icin" der ![]() Hoca "Ne diledi Ya Azrail" diye sorar ![]() Azrail ![]() ikramiye çıkana kadar canımı alma diye diledi" der ![]() Hoca "E Allah istese buna büyük ikramiyeyi cikartamaz mı?" Azrail "Çıkartmasına çikarir da BİLET ALMIYOR Kİ ŞEREFSİZ! ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|