Bir Kuzuda Evde Var |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Bir Kuzuda Evde VarBir inşaata amele alınacaktır Alınacak elemanları kalfa Cemal'in seçmesi istenir Adaylar kalabalıktır Bu durumda Cemal sınav yapmaya karar verir -Pize 1 kisi lazımdur Pu nedenle sizu imtihan edeceğum Bir ara gözü Temel'e ilişir Burnundan tanımıştır Hemşehrisini işe almak ister Önce Temeli sınava alır ve sorar -Hemşerum söyle baa bakalum Sana 3 kuzu verdum sonra 2 kuzu daha verdum kaç kuzu oldi? -6 tane oldi Cemal biraz bozulur ama çaktırmaz -Tabi bu soru biraz zor oldu piraz taha kolayini sorayum -Sana 2 kuzu verdum sonra 1 tane taha verdum kaç kuzi oldi ? -Tört kuzi oldi Cemal sinirlenir Ama hemsehrisinide işe almak ister -Peçi 1 kuzi verdim sonra bir kuzi taha verdum kaç etti ? -Üç etti Bunun üzerine Cemal iki tokat çakar ve tekrar sorar -Pir kuzi verdum kaç kuzin oldi? -İçi tane Cemal iyice sinirlenir ve Temeli iyice döver -Ulan hemşeru teyup işe almak istedum sende tam salakmişsun Ula sağa pir kuzi vermişsem pir kuzin olur anladun mi? -Olir mi der Temel -Penum evde bir kuzi de kendumin var Alıntı |
|