Miyaav... |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Miyaav...Bir köpek yolda yürürken gözüne bir iş ilanı takılır Adresi alır vekoşarak başvurmaya gider ![]() Ofisten içeri girer sekretere bakar iş başvurusu için geldiğinianlatmaya çalışır Sekreter gülerek yöneticiyi arar ve durumu anlatır![]() Yönetici köpeği odasına alır şaşkınlıkla bakar Köpek kendindenemin sandalyeye zıplar ve oturur![]() Yönetici "Seni işe alamam Bana daktilo yazabilecek biri gerekiyor" der![]() Köpek sandalyeden aşağı atlar daktilonun başına geçer ve hatasız bir yazıyazar Sayfayı alır ve yöneticiye uzatır![]() Yöneticinin ağzı açık kalır ; "Ama bu yetmez ben iyi bir bilgisayarkullanıcısı arıyorum "Köpek bu kez bilgisayarın başına oturur Beş dakikalık mükemmel gösteridensonra ilk oturduğu sandalyeye döner ![]() Yönetici aklını kaçırmak üzeredir Köpeği tepeden tırnağa inceler;"Anlıyorum birçok özelliğin var ve gerçekten çok akıllı bir köpeksin Amasorun şu ki; ben sana bu işi veremem "Köpek fırlar ve patisini ilanın üzerine koyar İlanda "Her başvuranın eşitşansı vardır" yazılıdır ![]() Yönetici;"Evet ama ilanda başvuranın yabancı dil bilmesi gerektiği de yazılı " der![]() Köpek sakince yöneticiye bakar ve cevap verir ; ·"Miyaav!"
|
|
|
|