![]() |
Kuş Yemi! |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kuş Yemi!Kadinin biri petshop'a gidip bir muhabbet kusu almak istemis ![]() ![]() ![]() ![]() "Bu simdi erkek olduguna gore kesin konusur degil mi?" "Tabiii efendim ![]() ![]() ![]() gitmis ![]() ![]() "Bu kus tek kelime etmedi!!" "Imkani yok hanimefendi salincagina cikip sallana sallana gayet guzel konusuyor olmali" "Iyi de siz salincak vermediniz ki bana?" Boylece adam kadina bir salincak satmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2 hafta sonra kadin yine dukkanda: "Bakin beyefendi 4 hafta gecti bu hayvandan hala ses cikmiyor!!!" "Gercekten anlamiyorum ![]() ![]() ![]() ![]() "Merdiven mi? Bunun merdiveni yok ki?" Ve adam gule oynaya kadina bir de merdiven satmis ![]() ![]() ![]() ![]() 2 hafta sonra: "Beyefendi bir bucuk ay oldu ve bu kustan hala tek bir kelime duyamadim ![]() "Bakin hanimefendicigim ben bunlardan onlarca sattim biliyorum merdivenine cikip ordan salincagina konarlar ve aynada kendilerini seyrederken bicir bicir konusurlar" "Ayna mi ![]() Ve adam o gun de bir ayna satmis olmanin mutluluguyla kadini evine gondermis ![]() ![]() ![]() ![]() 2 hafta sonra petshop'un kapisi acilmis ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() "BENI KAZIKLADINIZ!!! ISTE KONUSMAYAN KUSUNUZ VE YANINDA BANA KAKALADIGINIZ IVIR ZIVIRLAR!!!" Adam cok sasirmis ![]() ![]() ![]() ![]() "Hanimefendi bu ilk defa basima geliyor inanamiyorum tek kelime etmedimi bu hayvan??????" "Valla olmeden once tek bir cumle soyledi" "Ne dedi??????????" "O DUKKANDA KUS YEMI SATMAZLAR MI?" Alıntı ![]() |
![]() |
![]() |
|