Karadeniz Fıkraları |
08-25-2012 | #1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
Karadeniz FıkralarıFırıncı Temel Bir gün kadının biri Temel'in fırınına gider bir ekmek alır ve eve gider ekmeği yemek için keser ekmeğin içinden çorap çıkar ve temeli arar Kadın:La Temel senden alduğum ekmeğin içinden çorap çiktu derTemel sinirlidir ve şöyle cevap verir Temel:Takim elbisemi bekliydunuz hanim efendi yüzü kadın çoraplı iki soyguncu girmiş ve ellerindeki silahi Laza doğrultup: - Çabuk kasadaki herşeyi ver ! - Özür dilerim reçetesiz hiçbirşey vermiyoruz Cep telefonu Temel otobüste cep telefonuyla konusuyormusyolcular uyarmis: -Otobüste cep telefonuyla konusmak yasaktir!Temel telefonun öbür ucundaki arkadasini uyarir: -Ula Cemalotobüsün içinde konusmam yasakmissen konus ben dinleyeyum! Temel ve Azrail Azrail temelin yanına gelir ve kardeş vaktin tamam hadi gidelim der Temel de uyanık ya yalvarır bana 5 yıl süre ver ondan sonra gel al canımı azrail tamam der temel de kendi kendine pilot olursam beni havada yakalayamaz derken 5yıl sonunda azrail pilot temelin yanına gelir ve vakit doldu gidelim der temelde şimdi canımı alsan arkada 300 yolcu var onlar ne olacak der Azrail : Oğlum hepinizi bir araya getirene kadar anam ağladı zaten Bizum Kari Mahkemede hakim Temel'e sormus; - Kiminle evlisin? - Bizum kariylan! Hakim sinirlenmis; - E herhalde Sen hic erkekle evlenen duydun mu? - Duydum tabi nasil duymadum! - Kimmis? - Bizum kari |
|