Geri Git   ForumSinsi - 2006 Yılından Beri > Sinsi Eğlence > Komedi > Fıkralar

Yeni Konu Gönder Yanıtla

Konu Araçları
baba, lan

Baba De Lan!

Eski 08-25-2012   #1
Prof. Dr. Sinsi

Baba De Lan!

Bilgisayarcı papağan gören varmı??
Arkadaşım Ahmet bir papağanı var iyi eğitilmiş güzel konuşur Hani Ahmet'te ilgilenir papağanı ile neredeyse aşık sanki sever durur
Her ziyaretimde papağanından bahsederDerken bir gün Ahmet perişan nedenini sorayım derim elinde kürek mezar kazmakta Uzun ir zaman Ahmet kendini toparlayamaz baktım olacak gibi değil Hadi gidelim çarşı pazar buluruz sana bi papağan derim Sonunda razı olur O dükkan senin bu dükkan benim hiç birini beğenmez Ahmet Sonunda bir bilgisayarcının vitrininde papağan tıpkı Ahmet'in papağan daldık içeri satılıkmı diye adam nuh dedi peygamber demedi satılık değil vermiyor Ama mademki çok sevdiniz hergün gelin okşayın gidin Ahmet ona da razı hergün giyiniyor doğru bilgisayarcıya sonunda adam bıkıyor al kardeşim papağanda senin olsun gelme bi daha buraya Ahmet sevinç çığlıkları arasında alır papağanı doğru eve Başlar konuşmayı öğretmeye ama ne mümkün papağan vitrinde unutmuş bu işi Baktım Ahmet perişan yine dedim noldu dedi konuşmuyor Sen iyi bilirsin öğrendin bunuda eğitirsin Bak abi gel şahit ol dedi Aldı papağanı karşısına
Bak güzelim bak canım "Baba de" papağndan ses yok
Güzelim bitanem "Baba de" yine ses yok
Bi tokat "Baba de" yine ses yok
Bir tüy çeker "Baba de" Yine ses yok
Bir tüybir tokat papağan kalır çıplakAhmet kan ter içinde doğru yan odaya götürür
az sonra içerden garip sesler duyar bakarızki ne görelim
Papağan almış karşısına kargayı
Bir tüy çeker bir tokat patlatır "BABA DE LAN"

Alıntı

Alıntı Yaparak Cevapla

Üye olmanıza kesinlikle gerek yok !

Konuya yorum yazmak için sadece buraya tıklayınız.

Bu sitede 1 günde 10.000 kişiye sesinizi duyurma fırsatınız var.

IP adresleri kayıt altında tutulmaktadır. Aşağılama, hakaret, küfür vb. kötü içerikli mesaj yazan şahıslar IP adreslerinden tespit edilerek haklarında suç duyurusunda bulunulabilir.

« Önceki Konu   |   Sonraki Konu »

forumsinsi.com