|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
çatlatan, kaynana, tarifikaynana, yapılışı |
![]() |
Kaynana Çatlatan Tarifi-Kaynana Çatlatan Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaynana Çatlatan Tarifi-Kaynana Çatlatan YapılışıKaynana Çatlatan Nasıl Yapılır?-Kaynana Çatlatan Tarifi-Kaynana Çatlatan Yapılışı Malzemeler; Hamuru için ![]() *100 gr küp doğranmış soğuk tereyağı ![]() *1 yumurta ![]() *1 çay kaşığı tuz ![]() *1/2 çay bardağı süt ![]() *2 su bardağı un ![]() Üst malzemesi; *2 yumurta ![]() *1 su bardağı kadar tavuk göğsü ( haşlanmış ve ufak ufak parçalanmış) *1 su bardağı konserve bezelye ![]() *1 su bardağı konserve mantar ( dilim dilim doğranmış) *200 gr krem peynir ![]() *1/2 su bardağı rendelenmiş kaşar peyniri ![]() *1/2 su bardağı krema ( yaklaşık 100 gr kadar oluyor) *1 tutam tuz ![]() Hazırlanışı; 1 ![]() ![]() 2 ![]() ![]() 3 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 4 ![]() ![]() ![]() ![]() 5 ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 6 ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|