![]() |
Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53 |
![]() |
![]() |
#1 |
Şengül Şirin
![]() |
![]() Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53Erkeklerin en romantik olduğu yaş 53 İngiltere’de yapılan bir araştırma, 51-55 yaş arasındaki erkeklerin dörtte üçünden fazlasının, her gün partnerlerine “Seni seviyorum” dediğini ortaya koydu Erkeklerin en romantik olduğu yaşın 53 olduğu ortaya çıktı ![]() ![]() Wrner Leisure otellerince yapılan araştırmada, yaşları 18-65 arasında değişen 2 bin erkeğe, ne kadar romantik olduklarına dair çeşitli sorular yöneltildi ![]() ![]() ![]() Erkeklerin romantik hareketleri en fazla yaptığı ve partnerleri için en çok efor sarf ettikleri yaşın ise 53 olduğu bildirildi ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53 |
![]() |
![]() |
#2 |
Equinox
![]() |
![]() Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53Eyvahh daha çok bekleyeceğiz desenize:)
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
|
![]() Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53annem duymasım bunalıma girer kadın valla=) tşkler ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
|
![]() Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53:):):) |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
MENİS_60
|
![]() Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53teşekkürler
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
feraye
|
![]() Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53BENCE BU YAŞTAN SONRA NİYE DERLER ANLAMAM YAŞLARIN GENÇKEN NİYE SÖYLEMEZLER Kİ ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
![]() |
#7 | |
dejavu2009
|
![]() Cevap : Erkeklerin En Romantik Olduğu Yaş 53Alıntı:
isimlerini hatırlayamıyorlar ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ama ben onların neden bunu söylediklerini iyi biliyorum ![]() ![]() ![]() :)))
![]() |
|