![]() |
Sarığı Burma Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Sarığı Burma TarifiMALZEMELER Hamuru için: 1/2 kg Un 3 Adet Yumurta 1 Çay Bardağı Süt 1 Çay Bardağı Sıvı Yağ 1 Tutam Tuz 3 Çorba Kaşığı Yoğurt Yufkaları açmak için 1 Kase Nişasta İçine: 1/2 kg Ceviz Üzerine: 1 Paket Margarin 7 Su Bardağı Toz Şeker 8 Su Bardağı Su 1/2 Limon HAZIRLANIŞI On hazırlık olarak ![]() ![]() ![]() ![]() 1- Derince bir kabın içinde ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() 2- Üzerlerine nişasta serpip oklavayla ince yufkalar açın ![]() ![]() 3- Yufkayı oklavaya sarın ![]() 4- Yağlanmış tepsiye yufkaları iki tarafından büzerek sıyırın ![]() 5- 1 paket margarini eritip ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|