![]() |
Saray Böreği Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Saray Böreği TarifiMALZEMELER 1/2 kg Kuşbaşı Kuzu Eti 2 Soğan 15 Konserve Mantar 5 Çorba Kaşığı Konserve Bezelye 5 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 1 Çorba Kaşığı Dolmalık Fıstık 1 Çorba Kaşığı Kuşüzümü 10 Milföy Hamuru 3 Çorba Kaşığı Un 1 Yumurta Sarısı 1 Çorba Kaşığı Haşhaş Tohumu Karabiber ![]() ![]() HAZIRLANIŞI Eti yıkayıp kendi suyunda kavurarak pişirin ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Milföy hamurlarından 8 tanesini unlayarak merdaneyle biraz açın ![]() ![]() ![]() Üzerlerini ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|