![]() |
Fincan Böreği Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Fincan Böreği TarifiMalzemelerimiz: -5 adet yufka -350 gr kuşbaşı doğranmış et -3 adet kuru soğan -Yarım demet maydanoz -3 yemek kaşığı tereyağ -2 adet yumurta + 1 yumurta sarısı -Çörekotu ve susam -Tuz ve karabiber Tarifimiz: Öncelikle böreğin içini hazırlıyoruz ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Böreklerimiz tamamlanınca üzerine çırpılmış yumurta sarısı sürüp ![]() ![]() ![]() Alıntı |
![]() |
![]() |
|