![]() |
Etli Bohça Böreği |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Etli Bohça BöreğiMALZEMELER 4 Su Bardağı Un 1 Su Bardağı Su 2 Yumurta ![]() 1 Su Bardağı Yoğurt 1 Çay Bardağı Sıvıyağ 1 Paket Kabartma Tozu 250 gr ![]() Tuz İç Malzemesi 350 gr Küçük Doğranmış Kuşbaşı Kuzu Eti 3 Çorba Kaşığı Sıvıyağ 3 Soğan Tuz ![]() HAZIRLANIŞI Çukur bir kaba unu boşaltın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Hamurları erimiş margarinle yağlayın ![]() ![]() ![]() Kuşbaşı etleri kendi suyunda hafifçe kavurun ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() İç malzemesi soğuduktan sonra hazırladığınız hamurun ortasına yerleştirin ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|