![]() |
Kolay Arnavut Böreği Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kolay Arnavut Böreği TarifiMALZEMELER Hamur için: 1 kg ![]() 1 çay bardağı sıvıyağı Alabildiğince ılık su 1 tatlı kaşığı tuz İç harcı için: 200 gr beyaz peynir veya çökelek 2 adet orta boy kuru soğan 1 demet pazı 2 adet orta boy domates 1 tatlı kaşığı tuz 1 çay kaşığı karabiber Üzerine sürmek için: 2 adet yumurtanın sarısı 1 yemek kaşığı eritilmiş ılıtılmış margarin Ayrıca bezeleri yağlamak için: 1 su bardağı sıvıyağı HAZIRLANIŞI Geniş bir yoğurma kabının içinde unun ortasını açıp ![]() ![]() ![]() ![]() Bezelerden her birini bir yemek tabağı büyüklüğünde açalım ![]() ![]() Öte yandan içinin harcını hazırlamak üzere pazıları yıkayıp ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|