Üzümlü Kuki |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Üzümlü KukiMALZEMELER 1 Su Bardağı Dövülmüş Fındık 1 Su Bardağı Kuru Üzüm 1/2 Su Bardağı Toz Şeker 2 Adet yumurta Akı HAZIRLANIŞI 1 su bardağı dövülmüş fındık1 su bardağı kuru üzümyarım su bardağı toz şeker ve 2 adet yumurta akını karıştırın ![]() Fırın tepsisine alüminyum kağıt serip yağlayın Karıştırdığınız malzemeden 1 tatlı kaşığı alıp kağıdın üzerine aralıklarla dökün Önceden ısıtılmış 200 derecelik fırında 20 dk pişirin![]() NOT:Kurabiye görünümündeki kukinin en önemli özelliğiun konulmadan yapılmasıdır
|
|
|
|