![]() |
Kaçamak Tarifi-Kaçamak Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaçamak Tarifi-Kaçamak YapılışıKaçamak Tarifi-Kaçamak Yapılışı (4 Kişilik) Malzemeler Yarım kg mısır unu 8 bardak su Yarım çay bardağı sıvı yağ (suyuna katılır) 2 tatlı kaşığı tuz (suyuna katılır) 1 çorba kaşığı salça 100 gr tereyağı 100 gr beyaz peynir Yeterince pul biber 1 çay bardağı pekmez (ikinci versiyonda) Yemeğin Tarifi Önce 8 su bardağı suyu tencerede kaynayıncaya kadar ısıtın ![]() ![]() ![]() ![]() Aktarma işlemini tamamladıktan sonra üzerine tereyağlı salça döküp peynir ve pul biberden katıp sıcak servis yapın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|