|
|||||||
![]() |
|
|
Konu Araçları |
| böreği, kaymaklı, tarifikaymaklı, tost, yapılışı |
Kaymaklı Tost Böreği Tarifi-Kaymaklı Tost Böreği Yapılışı |
|
|
#1 |
|
Prof. Dr. Sinsi
|
Kaymaklı Tost Böreği Tarifi-Kaymaklı Tost Böreği YapılışıKaymaklı Tost Böreği Tarifi-Kaymaklı Tost Böreği Yapılışı Malzemeler : 8 yaprak milföy 1 kutu ton balığı tane mısır dereotu taze soğan kırmızı biber tuz karabiber limon zeytinyağı Hazırlanışı : 8 yaprak milföyü küçük yuvarlak kalıplar kullanarak kesin Yuvarlak milföyleri üst üste getirip fırın tepsisine dizin![]() Yuvarlakların dışında kalan milföyleri elinizle rulo yapıp fırın tepsisine dizin Milföylerin üzerine yumurta sarısı sürüpönceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin ![]() Karıştırma kabına 1 kutu ton balığı alın Üzerine tane mısır ince kesilmiş olan dereotu ve taze soğanı ilave edin Üzerine küp kesilmiş kırmızı biberi ilave edin Zeytiyağı tuz karabiber ve limon suyu ilave edin Fırında çıkarttığınız yuvarlak milföylerin içine ton balıklı harçtan ilave ederek servis edin
|
|
|
|