|
![]() ![]() |
|
Konu Araçları |
böreği, kaymaklı, tarifikaymaklı, tost, yapılışı |
![]() |
Kaymaklı Tost Böreği Tarifi-Kaymaklı Tost Böreği Yapılışı |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Kaymaklı Tost Böreği Tarifi-Kaymaklı Tost Böreği YapılışıKaymaklı Tost Böreği Tarifi-Kaymaklı Tost Böreği Yapılışı Malzemeler : 8 yaprak milföy 1 kutu ton balığı tane mısır dereotu taze soğan kırmızı biber tuz ![]() limon zeytinyağı Hazırlanışı : 8 yaprak milföyü küçük yuvarlak kalıplar kullanarak kesin ![]() ![]() Yuvarlakların dışında kalan milföyleri elinizle rulo yapıp fırın tepsisine dizin ![]() önceden ısıtılmış olan 180 derecelik fırında pişirin ![]() Karıştırma kabına 1 kutu ton balığı alın ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|