![]() |
Çilekli Bavaruaz Tarifi |
![]() |
![]() |
#1 |
Prof. Dr. Sinsi
|
![]() Çilekli Bavaruaz TarifiMALZEMELER 4 su bardağı süt 1 ![]() 3 yumurta sarısı 2 poşet krem şanti 400 gr ![]() 2 - 3 yaprak jelatin Sosu için: 300 gr ![]() 1 su bardağı toz şeker HAZIRLANIŞI 2 su bardağı sütü 1 su bardağı toz şekerle karıştırıp kaynatın ![]() Ayrı bir kabın içinde 1/2 su bardağı şekerle yumurta sarısını çırpın ![]() ![]() Jelatinleri ufalayıp 1/2 su bardağı soğuk suda eritin ![]() Erimiş jelatini sütlü yumurtalı karışıma ekleyip karıştırın ![]() ![]() Krem şantiyi 2 su bardağı süt ile çırpın ![]() ![]() Hazırladığınız karışımı küçük kaselere boşaltın ![]() ![]() Sosunu hazırlamak için ![]() ![]() ![]() Çilekli bavaruazı ters çevirerek servis tabağına alın ![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|